Заповядайте на семинар на тема:
Въведение в Еволюционното хранене – практика и теория

Ще научите как сами да си приготвяте по много семпъл и лесен начин
здравословна веганска храна –  без никакви животински продукти.

Този начин на хранене е подходящ за всеки който:
иска да разбере и приложи на практика растителното хранене;
при пълни пости;
за захранване като много естествен преход след пречистване;
при диети без захар, без глутен;
при хора с хронични заболявания;
възстановяване след операционни интервенции;
Както и за всеки, който е поел по духовен път;
иска да промени начина си на живот;
и да повиши вибрационното си ниво.

Леката растителна храна е много подходяща при всички видове физически неразположения, както и емоционални дисбаланси, депресии, тревожност и напрежение.

Програмата включва: Йога практики за храносмилателната система; приготвяне на обяд; обяд;
релаксация; Теория на Евлюционното хранене, следобедна чай-пауза със събеседване и споделяне на кулинарен и духовен опит.
Всеки ще се включи в готвенето на храната.

Водещи: Нина Пехливанова и Теменуга Стайкова
Кога: 23 април – неделя от 9.00 до 17.00 ч.
Къде: Инсайд йога студио, Банкя; ул. Стефан Стамболов № 72

Такса участие: 80 лв. Внася се предварително.
Записване:
Теменуга Стайкова
temsta@abv.bg
0888 174 937

Нина Пехливанова
ninapehlivanova@yahoo.com
0888 277 328

Местата са ограничени.

За водещите:

Нина Пехливанова
Напуска работата си в „матрицата“ и се отдава на служене чрез готвене. Пътят я отвежда във Ведика, където приготвя храна за множество различни събития и обучения, насочени към личностно и духовно развитие.  През последните месеци обогатява опита си в кухнята на водещ вегански ресторант в София.
Вярва, че приготвянето на храна е един от най-преките начини да отдаваш любов и грижа на хората. Разбирането й за готвенето като проява на съзидание и човеколюбие наследява от майка си и бабите си.

Срещата й с принципите на Еволюционното хранене и учението Космософия променят живота й съществено. Те й дават възможност да се свързва с хората на едно по-дълбоко ниво в стремеж за Единение с минералното, растителното и животинското царство.
Предстоящото събитие е провокирано от вътрешен импулс за споделяне и съпреживяване на общ кулинарен и духовен път с други търсещи души.

 

Tеменуга Стайкова – Теджомая
Практикува йога от 1996, последовател на Бихарската школа по йога, Индия.
Сертифициран Сатянанда йога учител; преподава йога от 2002 г.
Има завършен Certificate Course in Yoga therapy – 2007
Води йога-курсове включващи асани, пранаяма, йога нидра, медитация, пречистващи техники; както и индивидуални занимания с акцент йога-терапия.
В йога събития и семинари, които обхващат в по-голяма дълбочина теми извън редовните практики, прилага методите на класическата йога по некласически начин, като съчетава с Активации, Енергийна Терапия, Позитивни Утвърждения и Намерения.
Любимите й насоки са изследване на емоциите и ума, междуличностните отношения, работа с травми, сянката, Вътрешното дете, страховете и енергийните блокажи.
Има опит като йога преподавател в корпоративния бизнес за хора работещи в офиси и задълбочава изследванията си в областта на предотвратяване симптомите на Burnout (професионално прегаряне)
В преподавателската си практика прилага индивидуален подход, като се съобразява с нивото и състоянието на хората и адаптира програмите си в зависимост от съответните случаи.

Теменуга вярва, че начинът на хранене е от основно значение за поддържане на високо енергийно ниво, здраве на всички нива и добър баланс. Обича да готви и да експериментира с различни диети и счита, че темата за храненето е много сериозна. Няма универсални правила, за всеки е строго индивидуално и може да се променя в различни периоди от живота. Това е личен избор, но е важно човек да е добре информиран, за да може да направи правилния избор.