Освобождаване от ограничаващи обети и споразумения

free-2

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ПОВТАРЯМЕ СЪБИТИЕ, КОЕТО ПРОВЕДОХМЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!

ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОГРАНИЧАВАЩИ ОБЕТИ И СПОРАЗУМЕНИЯ

 В течение на животи ние сме давали всевъзможни обети, полагали сме клетви, сключвали сме споразумения понякога устно, понякога мислено, а друг път дори в писмен вид. Да обещаеш нещо в момент на силна емоция, да се заречеш „Повече никога няма да правя така“, да се закълнеш в името на деца или родители са силни действия, които оставят отпечатък върху фините тела и могат да тежат с десетилетия. Да не говорим за обети за безбрачие, бедност, послушание или мълчание. Всички тези споразумения, направени със себе си, с хора или с Бога, са имали смисъл за времето си, но често те вече са изиграли ролята си и се превръщат в ограничение.

Ще „надникна“ във вашите енергии човек по човек и ще ви дам обратна връзка дали носите такива печати. С помощта на Господарите на кармата ще анулираме всякакви съхранили се в подсъзнанието обезсилващи ни обети и споразумения. Това ще бъде индивидуална работа с всеки участник. Ще прибавим самостоятелно изчистване с помощта на различни методи. Ще си тръгнете с техники, който можете да правите у дома, за да подсигурите трайното заличаване на старите и вече ненужни обети.

Осовобождаването ще ви даде възможност много по-лесно да усвоявате нови умения и да вървите по нови пътища, съобразени с днешните ви потребности и разбирания. Ако нещата не вървят в някакъв план в живота ви, ако се сблъсквате със „стена“ по духовния си път, възможно е това да се дължи на дадени обети и сключени споразумения.

Дори да се окаже, че не носите в себе си формални такива, курсът ще ви помогне за изчистване на „случайни“ заричания и обещания, каквито всички сме давали с лека ръка. Макар и забравени, те продължават да действат и пречат. Тъй като ще работя поотделно с всеки, бройката и този път е ограничена.

Ето един отзив от Елена Петканова, която взе участие в последната практика: „Тази практика със сигурност беше изключително полезна за моите процеси – чувствам се много по-спокойна, като си продължавам по пътя. Имам усещането, че много неща успяха да се балансират и събитието беше може би едно от най-силните и трансформиращи досега, вероятно защото работихме с едни от най-висшите закони и сили. Много съм доволна и благодарна, и пак ще дойда ако го повториш.

 

obeti4 декември – неделя от 14:00 до 18:00 ч.

лектор: Петър Няголов
мято на провеждане: Yoga INside
вход: 65 лв.

Местата са ограничени. Участието е с предварително записване на е-мейл: temsta@abv.bg