Нова група в Люлин от 4 октомври 2023
Има отстъпка заранно записване
сряда от 18.30 до 20.00 ч

Имаме занимания с насоченост Йога терапия и енергийно лечение в залата на Йога студио Лотос – Люлин 7 в сряда от 18.30 до 20.00 ч.

Адресът е: Мини МОЛ Люлин, Бул. Джавахарлал Неру 29, ет. 2, Студио 39.

Практиките включват наричания и утвърждения за общото благо и доброто на всички.

Йога асани, дихателни практики, релаксация, визуализации, медитативни техники, активации и защита за хармонизиране и балансиране с енергиите на Планетата.

Нивото е леко и достъпно както за напреднали, така и за начинаещи.
Информация за цените на заниманията: 

Ще съм благодарна да споделите информацията и със свои близки.

Който се интересува, моля да ми пише на мейл:
yogainside@gmail.com; temsta@abv.bg;
или на Вайбър 0888 174 937

Градски транспорт до Студио Лотос, Мини Мол Люлин:

Метро:  слиза се на метростанция Люлин. Излизане през изход Люлин VI. От изхода веднага на дясно по алея, която пресича трамвайната линия, посока Спортен Център Люлин. Когато се стигне до спортния център се завива на ляво по улицата и веднага след сградата в дясно, през паркинга на Спортен Център и се продължава по алея, която води до Силвър център. Направо до излизане на бул. Джавахарлал Неру, завива се наляво по тротоара до магазин Фантастико, пресича се булеварда до магазин Боро и следващата сграда посока центъра на София е Мини Мол Люлин. Във фоайето се насочвате към стълбите в ляво и на следващия етаж – ляво, студио 39.  За десетина минути се стига пеш от Метрото до залата.

Автобус /8ТМ – алтернатива на трамвай 8, заради ремонт. Маршрута е като на трамвая, спирката е Метростанция Люлин, на бул. Царица Йоанна откъм Била.

Автобус 42, спирка Метростанция Люлин. на бул. Царица Йоанна откъм Била.

И от двата автобуса се слиза в подлеза и се излиза на изход Люлин VI. Нататък пътя до студиото е същият, както от метрото.