Международен ден на Йога


Заповядайте на безплатна йога практика на 21 юни 2017г – сряда сутринта от 6:00 до 7:30, с което ще отбележим честването на Третия Международен ден на Йога.

Програмата специално е дадена от нашия Гуру в Мунгир  – Индия и ще се проведе едновременно в много от йога центровете, в които се преподава Сатянанда както Йога в България, както и по цял свят.

Датата 21 юни, предложена от министър-председателя на Индия Нарендра Моди и одобрена от Генералната асамблея на ООН, не е избрана случайно. 21 юни е най-дългият ден в годината в Северното полукълбо, когато светлината доминира над тъмнината, така както мъдростта на йога – над невежеството и страха.

Известно е, че времето по изгрев и залез слънце са най-силно енергийните моменти в денонощието. Посрещайки  денят с йога практики, точно когато е изгряло слънцето ще можем да се слеем с енергийния поток на хиляди практикуващи,  за да повишим цялостното си физическо, емоционално, умствено състояние. В такива моменти йога практиките имат много по-мащабен ефект, както на ниво личност, така и за всички в нашето обкръжение. Предоставя ни се възможност да издигнем не само нашето, но и общото ниво на осъзнаване.

Нека с нашите обединени усилия да помогнем за благополучието на цялата планета да живеем в един хармоничен,  здравословен, балансиран изпълнен с позитивизъм свят.

Повече за програмата

Много моля, тези от вас които искат да дойдат да ми изпратят мейл. Можете да поканите и ваши приятели или близки.